DANS! DANS! DANS!

WarCraft III’ün üzerine çok tıklayınca patlayan koyunlara bir ayrı, ünitelerin üzerine tıklayınca söyledikleri ve verdikleri tepkilere zaten apayrı eğlenirim hep mesela.

Blizzard’ın oyunlarına sıkıştırdığı ufak ama eğlenceli detaylara bayılıyorum doğrusu… WarCraft III’ün üzerine çok tıklayınca patlayan koyunlarına bir ayrı, ünitelerin üzerine tıklayınca söyledikleri ve verdikleri tepkilere apayrı eğlenirim hep mesela. Bir de şimdilerde yeni yeni Blizzard’ın tutkusu haline gelmeye başlamış olan “/dance” komutu var ki, önce yamayla StarCraft II’ye eklenmişti, şimdiyse kendini Nexus’ta, yani tüm Blizzard evrenlerinin birleştiği oyun olan Heroes of the Storm’da bulmuş durumda.

Blizzard’ın Heroes of the Storm’a eklediği bu eğlenceli dansların her birinin ayrı bir kaynağı var elbette. BratwurstZ adlı Youtube kullanıcısı da oturmuş, bu danslardan tespit edebildiklerini karşılaştırmalı olarak video olarak sunmaya karar vermiş. Çok da iyi yapmış doğrusu, ben izlerken oldukça eğlendim zira. Eğer sizin de merak duygunuz kabardıysa mutlaka bir göz atın derim:

Raynor / Tyrande / Gazlowe:

Kerrigan:

Illidan:

Abathur:

Uther:

Tychus:

Garden Terror (Evet, Garden Terror!):

Tabii BratwurstZ’nin yaptığı bu kadar ama Heroes of the Storm kahramanlarının dansları bundan ibaret değil. Bir başka Youtube kullanıcısı, inHeroes, dansları kaynaklarıyla karşılaştırmak yerine dansların çoğunu bir araya topladığı bir kolaj işine girişmiş. Arthas’ınkini bir tür valse benzettiysem de kalanını çok çıkartabildiğimi söyleyemeyeceğim. Olur da size tanıdık gelen dans varsa aşağıda yorumlar kısmına yazmayı ihmal etmeyin ama. Biz de ona göre listeyi güncelleyelim.

Kategoriler
Yazarlardan İnciler
“Çünkü klasiklerin klasik olmasının bir sebebi vardır. Özellikle de üzerine tüm hasar modifikasyonlarını bastığınızda.”
-Burcu (Amansızca Horizon: Zero Dawn överken)