Lorekeeper

OYUN DÜNYASININ EN SEKSİ KARAKTERLERİ

Lorekeeper ailesi olarak bizler de dayanamadık ve en sonunda “En Seksi Oyun Karakterleri” listesi yapalım dedik. Arada gözümüzden kaçan, unuttuğumuz karakterler olabilir. Eğer “Bu listede şu da olmalıydı!” derseniz sizi yorumlara bekleriz.

Yalnız şimdiden söyleyelim: Listedeki bazı oyunları henüz oynamamış arkadaşlar için bazı görseller spoiler içeriyor olabilir. Demedi demeyin!


19. Mileena – Mortal Kombat

Mortal Kombat oyuncularının yakından tanıdığı ve fiziksel görünümü sebebiyle çokça sevdiği karakter Mileena ile açılışı yapalım dedik. Fazlaca kıvrımlı vücut yapısı ve minimum derecedeki giyimiyle oldukça seksi bir karakter olan Mileena’nın neredeyse her daim peçeyle dolaştığını da muhtemelen biliyorsunuzdur. Bu kadar güzel bir görünümün altında peçe takmasına sebep olabilecek ne olabilir ki diyerek yüzü açık bir görselini bulalım istedik ve- AYY!


18. Pyramid Head – Silent Hill

Gelişini alarm sesi ve karanlığın çöküşüyle haber eden Piramit Kafa, vücut hatlarını cüretkârca ortaya seren giyimi ve genellikle sırtında taşıdığı koca bıçağıyla listemize sonlardan da olsa giriş yapıyor. Bu kadar geriden girmesinin en büyük sebebi de genellikle kıyafetlerine sıçramış olan kan lekelerinin çekiciliğine az da olsa gölge ediyor oluşu. Bir de tabii, kurbanlarıyla–aman, hayranlarıyla biraz fazla hızlı içli dışlı olması durumu da var. Baksanıza şu görseldeki garibanın haline…


17. Corypheus – Dragon Age

Özellikle olgun erkeklerden hoşlanan kişilerin dikkatini çekecek bir karakter Corypheus; zira kendisi birkaç yüz yaşında… Yaşının getirdiği bir eksi olarak düşünülse de görünümüyle “içi-dışı bir” bir kişiliğe sahip bu karakterin yüzündeki yaralar da ayrı bir görmüş, geçirmişlik karizması katıyor. Hele bir de olur da elinizde yara filan çıkarsa yanınızdan asla ayrılmayı istemeyecek, her daim takip edecek kadar da sadık. Enteresan takıntıları var, evet. Biz de fark ettik…


16. Princess Theradras – World of Warcraft

Listemizin 16. sırasında World of Warcraft oyuncularının Maraudon’dan tanıyacağı Prenses Theradras var. Toprağın Hanımı olan Therazane’in soyundan gelen ve taurenler tarafından yanlışlıkla uyandırılan prensesin, kendisini hapsetmek üzere Maraudon’a gelen Cenarius oğlu Zaetar’ı bile yoldan çıkartan dillere destan bir güzelliğe sahip olduğu da söylenir. Hatta öyle ki, Zaetar’ın başta düşmanı olarak bellediği Theradras’a ilk görüşte aşık olduğu ve aralarında başlayan yasak aşkın meyveleri olan at-adamların da bu birliktelikten doğduğu söylenir. Biz şahsen at çıkmasına şaşırmadık…


15. Alvin Peats – The Longest Journey: Dreamfall

WATIcorp’un kurucusu ve CEO’su Alvin Peats, ölümsüzlüğe giden yoldaki arayışında (rahatlıkla görebileceğiniz üzere) estetiğinden de ödün vermemiş, vücut formunu korumaya ve bakımını yapmaya her daim devam etmiştir. Hem uzun ömürlü hem de hâlâ “sıkı” görünümlü bu bünye karşısında takdirlerimizi sunmaktan başka yapacak bir şey kalmıyor bize de, listemize seve seve dahil ediyoruz kendisini…


14. Seth Briars – Red Dead Redemption

Her ne kadar biraz pis ve saçı-sakalının şekle sokulması gerekse de Seth, delici bakışları ve kemikli yüz yapısıyla gönüllerde taht kuran bir karakter olarak ön plana çıkıyor. Bir hazine avcısı olan Seth’in seksi göğüs hatlarını ortaya çıkaran kıyafetini görenlerin gözlerini ondan alamayacaklarını garanti ediyoruz. İçiniz titreyerek onun “hazinesi” olabilmek için çıldırdığınızın farkındayız.

13. Berserker – Gears of War

O kaslar… O endam… O boy, o pos… Berserker, bir kadında görmek isteyeceğiniz her şeye sahip. Hele bir de o muntazam dişleriyle gülümsemeye başladığında gözleriniz kamaşacak, aklınızı kaçıracaksınız. Sizi göremiyor olabilir ama kokunuzu her daim üzerinde taşımak isteyecektir. Biraz da asabi ama kızınca çok güzel oluyor. (Siz yine de çok tersine gitmeyin.)


12. Andrei – Vampire: The Masquerade – Bloodlines

Doğa dışı varlıklara ilgi duyanların zevkine hitap edebilecek bir karakter Andrei, zira kendisi bir vampir. İlk başta öyle soğuk ve ilgisiz durduğuna da bakmayın! Karizmasını yaşından ve etkileyici görünümünden alan bu karakterin pek de yumuşak olmayan dokunuşlarının vücudunuzda yaratacağı etkileri hemen fark edeceksiniz!


11. Clotho – God of War

Mitolojiyle haşır neşir olanların yakından tanıyacağı Clotho, kaderin ağlarını ellerinde tutan üç kadından en genci olmasıyla ön plana çıkarken bugüne kadar hak ettiğinden daha kötü resmedilmesiyle de tepki toplamıştır. Ama God of War imdadımıza yetişti! Şu güzelliğe bir bakın hele! Yunanlılar korkunç sanatçılarmış, nerede onların çizdikleri, nerede bu göz kamaştıran büyüleyicilik… O zarif ve uzun parmaklarının dokunuşları tüylerinizi diken diken etmeye yeter de artar bile!


10. Nemesis – Resident Evil

Umbrella Avrupa’nın Fransa laboratuvarlarında el emeği göz nuru yaratılan Nemesis, aslında çirkin olan her şeyi temizlemek adına uğraş veren karizmatik mi karizmatik bir zombiydi. Haliyle oyun dünyasının gördüğü en çirkin karakterlerden biri olan Jill Valentine’ı ortadan kaldırmayı saplantı haline getirmesi de bu yüzden. Sana tamamen hak veriyoruz koca oğlan! Bu dünyada sadece güzel olanlara yer var!


9. Commander Shepard – Mass Effect

Herkesin Shepard’ı kendine tabii ki, ona lafımız yok. Ama bizim gönlümüzün Shepard’ı internet üzerinde haksız yere “Ugly Shepard” olarak adlandırılan bu Shephard işte. Galaksinin güzellik anlayışı rezaletse biz ne yapalım, değil mi? Bir de arka plandaki asıl çirkin Miranda’yla falan ilişkisi olduğu söyleniyor ama siz o dedikodulara kulak asmayın. Biz onu en çok vorchalara yakıştırıyoruz ve UglyShep’in de gönlünün onlardan yana olduğuna inanıyoruz. Öyle değil mi Shep?


8. Harold – Fallout

Harold’un bir çok ismi var: “Lord”, “Büyüyen, Veren ve Yönlendiren Kişi”, “Konuşan Ağaç”… Ama hiçbiri aslında ne kadar tatlı, ne kadar güzel bir mutant olduğunun hakkını veremiyor doğrusu. Bir insan F.E.V. virüsüne maruz kaldığı halde nasıl bu kadar güzelleşebiliyor, merak ediyorsunuz değil mi? Daha fazla etmeyin. Harold bunun kanlı canlı örneği zira…

7. Yüzsüz Arno – Assassin’s Creed: Unity

Şimdi Arno’nun normal hali öyle bu listeye girmeyi hakedecek bir karakter değil, o kısımda bir anlaşalım. Ancak oyun ilk çıktığındaki halinde yer alan bir hata yüzünden öyle bir endamlı, öyle bir yakışıklı hale geliyordu ki sormayın gitsin! Sırf Arno’nun bu haliyle oynamaya devam edebilmek için oyununu yamamayı reddeden insanlar tanıyoruz, o kadar popüler yani Yüzsüz Arno… Şu gözlere bakın, hey maşşallah!


6. The Mother – Sanitarium

Sanitarium gibi başlı başına efsane bir macera olan bir oyundan aklınızda en çok yer eden şey nedir diye sorsam? Bir çoğunuz “Mother is good, mother is the way!” diye cevap verecektir. Peki bu karakterin bu kadar zihinde yer etmiş olmasının sebebi yalnızca muhteşem fiziğiyle vurucu bir karakter olmasından mı kaynaklanıyor sizce? Kesinlikle hayır… Çocuklarla arası da iyiymiş diyorlar. Kim bilir belki de gelecekte mutlu mesut bir aile kurma hayalleriniz Mother’ın sıcak kollarından geçiyordur.


5. Overmind – StarCraft

Sürü psikolojisini literal anlamda ele alan zerg ırkının “beyni” diyebileceğimiz Overmind, aynı zamanda her türden zevke de hitap ediyor. Sevimli ama ufak tefek zerglingler mi dersiniz, boylu poslu ve kuvvetli ultraliskler mi yoksa bol kıvrımlı hydraliskler mi? Hepsi Overmind’ın paket programına dahil geliyor… Adeta bir güzeller geçidi!


4. Morte – Planescape: Torment

Bu haliyle bile müthiş seksi olan Morte, eğer vücudunun geri kalanı da olsaydı herhalde rahatlıkla listenin birinciliğini kapabilirdi. Havada süzülen bir kuru kafadan ibaret olsa da bozuk ağzı ve vücudundaki kalsiyum oranını tüm çıplaklığıyla gözler önüne koyan dişleriyle nice genç oyuncunun kalbini çaldı… Çalmaya da devam ediyor!


3. Spitter – Left 4 Dead 2

Şimdi bir Nemesis’e bakın, bir de Spitter’a! Sözde ikisi de zombi; ancak Nemesis karizmatik ve güçlü bir izlenim bırakırken Spitter çok daha asidik (!?), endamlı ve narin bir izlenim bırakıyor. Bizce Left 4 Dead gibi bir oyunda zombi olarak rol alıyorsa tabii ki böyle açık seçik kıyafetler yerine daha korunaklı şeyler giymeli; ancak yine de bir yandan vücudunu bu kadar cesurca sergileyerek gözlerimizi kamaştırdığı için takdir de etmeden edemiyoruz doğrusu…


2. Ladies of the Wood – Witcher 3

Listemizin ikinci sırasında bir değil, iki değil, tam üç güzel hanımla karşı karşıyayız! Her ne kadar Geralt ilk başta bu güzel hanımların çok daha çirkin ve deforme bir halde resmedilmiş tablodaki halleriyle tanışmış olsa da sonradan asıl güzelliklerini ve endamlarını ortaya seren görseldeki halleriyle de tanıştı. Hatta o gün bugündür Yennefer’i de Triss’i de bir kenara atıp kalbini üçü de birbirinden güzel olan bu hanımlara adadığına dair söylentiler de mevcut…

Ve gelelim oyun dünyasının tartışılması mümkün dahi olmayan, en seksi karakterine:

1. Bikini Stitches- Heroes of the Storm

Veee gelelim listemizin kazananına… Stitches zaten hâlihazırda etkileyici bir karakterdi; ancak kendisini sıcak kumsalda usulca dondurmasını yerken yeterince iyi hayal edemiyorduk -ki yapımcılar yardımımıza koştu. Karakterin en etkileyici yeri olan karın kaslarının az da olsa kapatılmış olması biraz hayal kırıklığına uğratsa da yine de o sırma saçları ve modayı yakından takip ettiğini açıkça ortaya koyan güneş gözlükleriyle birçok kişinin ilgi odağı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.


Eğer buraya kadar dayandıysanız azminizi ekipçe tebrik etmek istiyoruz. Biz yazarken “Lorekeeper olarak ne yapmazdık?” sorusuyla yola çıktık ve aklımıza gelenlerin hepsini yaptık. Zaten böylesine “Tık kazanalım! Galeri yapalım! En doğru sıralamayı biz yaptık!” temalı içeriği bizden ancak 1 Nisan şakası olarak görebilirdiniz. Çizgimizin dışında da olsa farklı yorumladığımız bu listeyi hazırlarken hiç eğlenmedik dersek çok büyük yalan olur. Umuyoruz ki sizler de okurken eğlenmişsinizdir. 🙂