Lorekeeper

HEROES OF THE STORM REHBERİ – STUKOV

Amiral Stukov, oldukça aktif ve savaşın ortasında yer alan bir destek karakteridir. Ana mekaniği olan patojenler dostlarını iyileştirirken düşmanlarına ise çıbanlarla hasar verip onları yavaşlatır; Bio-Kill Switch özelliğiyle bu özelliklerinin etkisini artırabilir. Aynı zamanda sol koluyla rakibin yeteneklerini kullanmasını bloklamasıyla da doğru kullanıldığında rakibe kök söktürebilecek bir karakterdir.

Bu rehberde Stukov’un Lurking Arm (E) ve Weighted Pustule (W) özelliklerine yoğunlaşan iki build’e yer vereceğiz.

Strong-Arm Stukov

Growing Infestation > Vigorous Reuptake > Within My Reach > Massive Shove > Low Blow > Pox Populi > Bio-Explosion Switch

Bu build Stukov’un Lurking Arm (E) özelliğine dayanmaktadır. Oynaması Patient Zero build’ına göre daha kolaydır; başlangıç için tavsiye edilir.

Güçlü Yanları

Zayıf Yanları

Taktikler

 


 

Patient Zero Stukov

Fetid Touch > Vigorous Reuptake > Targeted Excision > Massive Shove > Reactive Ballistopores > Universal Carrier > Push Comes To Shove

Patient Zero build’ı Stukov’un Weighted Pustule (W) patojenlerine dayalı bir build’dır. Oynaması biraz daha zordur; ancak eliniz alıştığında ve görevleri tamamladığınızda hem hasar verme ve rakibi kontrol konusunda hem de takımınızı iyileştirme açısından büyük getirisi vardır.

Güçlü Yanları

Zayıf Yanları

Taktikler